Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanaderovi odvjetnici šokirani presudom

'Standardi suđenja su se srozali! Sve se temelji na neprovjerenom iskazu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanaderovi odvjetnici naravno nisu zadovoljni presudom u slučaju Fimi Media. Nevenka Jurak i Mladen Barišić nisu bili raspoloženi za davanje izjava.

Nismo zadovoljni ishodom ovog prvostupanjskog postupka. Mi smatramo da u ovom slučaju je trebalo zadovoljiti određene standarde suđenja, međutim oni ne da nisu održani, oni su se srozali, rekao je nakon izricanja presude u slučaju Fimi Media odvjetnik Ive Sanadera, Čedo Prodanović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odluka izvanraspravnog vijeća Županijskog suda NEĆE SE BRANITI SA SLOBODE Ivo Sanader ostaje u Remetincu Slika nije dostupna Ima toga još... Sve sad zanima - ide li Ivo Sanader na slobodu? Evo odgovora

'Barišić je davao kao što ste već čuli svoj iskaz 21 put, da 21 put je davao svoju verziju onog događaja kako je on to zamislio, ali s druge strane nije htio odgovarati na pitanja obrane i zapravo temelji se presuda na jednom potpuno neprovjerenom iskazu', rekla je Jadranka Sloković, također Sanaderova odvjetnica.

VIDEO Odvjetnik HDZ-a: Bogatili su se i kupovali kuće pojedinci!

Nevenka Jurak i Mladen Barišić nisu bili raspoloženi za davanje izjava.  Jurak je nepravomoćno osuđena na jednistvenu kaznu od dvije godine zatvora i mora vratiti 2 i pol milijuna kuna, dok je Barišić osuđen na tri godine zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene