Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROVJERITE!

Problemi u prometu nakon nevremena: Ne voze mnogi vlakovi, promjene i u ZET-u

Podvožnjak u Škorpikovoj
Podvožnjak u Škorpikovoj Foto: Emica Elvedji/Pixsell
Nakon nevremena otežano se vozi na pojedinim cestama u središnjoj, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i dijelu Slavonije, a željeznički promet u prekidu je na pojedinim dionicama, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).

Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama, a zbog posljedica nevremena za sav su promet zatvorene državne ceste Vinkovci – Županja (DC55) i Lipik – Trokut (DC47).

HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog posljedica olujnog nevremena u prekidu je željeznički promet na dionicama Zaprešić – Savski Marof, Zagreb Zapadni kolodvor – Podsused, Zagreb Borongaj – Sesvete, Zagreb Glavni kolodvor – Hrvatski Leskovac, Resnik – Žitnjak, Nova Gradiška – Novska, Novska – Popovača te Vrbovec – Dugo Selo.

Pročitajte i ovo Uslijed strašnog nevremena i oluje u Prilazu baruna Filipovića pala je dizalica koja se ukopala u cestu Tuga i nevjerica FOTO/ VIDEO Dan poslije oluje kakvu Hrvatska ne pamti: Vojska je na terenu, štete se zbrajaju, među ozlijeđenima su i djeca

Putnički vlakovi stoje na Savskome mostu u Zagrebu te na dionicama pruge Zagreb Borongaj – Sesvete, Okučani – Novska i Vrbovec – Dugo Selo.

Promjene u ZET-u

Tramvajski i autobusni promet u Zagrebu uglavnom teče normalno. "Tijekom noći i jutra puno je toga riješeno, skoro pa je redovito", objasnili su nam iz ZET-a. Ipak, promjena ima.

Od jutarnjih sati bio je zastoj tramvajskog prometa preko Trga bana Josipa Jelačića zbog oštećenja gornjeg voda. Iz ZET-a su nam potvrdili da je kvar otklonjen u 8 sati, pa tako sve tramvajske linije prometuju normalno.

Pročitajte i ovo U olujnom nevremenom vjetar odnio krov sa zgrade u Španskom Apokaliptične scene FOTO/VIDEO Strašna oluja odnijela tri života, 60 ljudi je ozlijeđeno: 100 vojnika je u pripravnosti, komunalne službe imale su više od 1300 intervencija

U autobusnom prometu linija 102 (Britanski trg – Mihaljevac) vozi preko Pantovčaka, linija 130 (Črnomerec – Borčec) skraćeno do Rušiščaka, linija 146 (Jankomir – Reljkovićeva) prometuje djelomično izmijenjenom trasom u zoni Prilaza baruna Filipovića, linija 109 iz Dugava prema Črnomercu prometuje Cankarovom ulicom.

Linija 139 (Reljkovićeva – Jelenovac) od 6 sati u prekidu je zbog stabla na kolniku, kao i linija 140 za Sljeme.

Žičara Sljeme danas neće biti u prometu zbog stabla koje je palo na gornju postaju i pregleda cijele trase.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene