Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalni kaos

Olujni vjetar rušio stabla, ogromna grana za dlaku promašila ZET-ov bus: Pogledajte kako su vozač i hrabri putnici spasili stvar

Veliko nevrijeme pogodilo je Zagreb u srijedu oko 16 sati, vjetar je rušio grane po cijelom gradu, a jedna je gotovo pala na ZET-ov autobus.

Samo koji trenutak nakon što su putnici ušli u ZET-ov autobus 109 u zagrebačkim Dugavama, pred bus je pala velika grana. "Taman smo trebali krenuti, pokupio je putnike i tu sekundu je pala velika grana s drveta", ispričala nam je jedna putnica.

Vozač je uzaludno tražio pomoć svojih kolega koji su mu rekli da je još na tri mjesta palo drvo na cestu i zaustavilo promet. 

"Onda je izašao vozač i jedan putnik iz autobusa, a pridružio im se i jedan koji je stajao na stanici,. Uspjeli su maknuti te velike grane i nastavili smo dalje vožnju", rekla nam je putnica. 

Nakon što su kasnije stali, vozač je nazvao ženu i u jednom se trenutku primio za glavu. "Žena mu je rekla da im je na kući u Samoboru vjetar digao cijeli krov. Doslovno sve", kaže nam putnica. 

Zagreb je oko 16 sati zahvatilo snažno nevrijeme praćeno jakim vjetrom, kišom i mjestimice tučom. Vjetar je rušio stabla po gradu, dizao krovove, a oštećene su kuće i automobili. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene