Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se s tumorom

Prikupljeni novac hrabra Ena dala Nori, sada svi pomažu njoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcija za malenu Noru Šitum se nastavlja i dalje,a udruga 'Hrabro dijete' je odlučila poduprijeti i liječenje Ene Šarac.

Udruga djece oboljelih od malignih bolesti 'Hrabro dijete' koja podupire akciju za malenu Noru, danas je na svojoj Facebook stranici objavila da će poduprijeti liječenje još jedne lavice- Ene Šarac. Naime, Ena je 18-godišnja maturantica Ekonomske i upravne škole u Osijeku koja se već 11 godina bori s tumorom na mozgu.

>> VIDEO Nora otišla na liječenje u Ameriku! Sretno, Hrabra lavice!

Nakon što je 2003. tri puta operirana u KBC-u Rebro, uspješno se liječila do 2009. godine kada se bolest vratila. Česte operacije i terapije ponovno su postale svakodnevnog života ove hrabre djevojke. U svibnju prošle godine je operirana u Bruxellesu te joj je odstranjen veliki dio tumora. No, potrebna joj je nova operacija.

Pročitajte i ovo Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan" Laboratorij za sekvenciranje tumora - 3 Vrijedna investicija Ovakav laboratorij za liječenja raka uz Hrvatsku imaju još samo Njemačka i Švicarska

Ena je pokazala koliko veliko srce ima kada je sav novac koji se prikupljao za njezinu operaciju donirala je Nori.

'Molila bih sve ove drage ljude da akciju za mene donirate malom anđelu Nori, njoj je jako hitno i ima samo još par dana da ode po život! Ja imam još puna dva tjedna pa Vas od srca molim da mi ispunite želju i ajmo malom anđelu pomoći i ovom akcijom i pozivima. Hvala Vam od srca dobri naši anđeli. Vi ste naši anđeli, a mi smo Vaša krila. Hvala Vam', napisala je.

Novčane donacije za pomoć Eni možete uplatiti i putem žiro računa kod PBZ banke: 2340009-3104119971, na ime Enine majke Biserke Šarac, a danas tijekom dana bit će otvorena i telefonska linije na putem koje ćete moći dati svoj prilog. U međuvremenu i dalje možete zvati broj 060-800-558 na koji se sakupljao novac za Noru Šitum.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene