451727
451727
451727
451727
451727

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Mercedesa

Dieter Zetsche, predsjednik uprave tvrtke Daimler AG (u čijem sastavu je i Mercedes), izjavio je da tvrtka u drugu polovicu 2016. godine ulazi s rekordnom prodajom i identičnim očekivanjima za drugu polovicu.

 
 
 
 
Foto: PR
Foto: PR

Dieter Zetsche, predsjednik uprave tvrtke Daimler AG (u čijem sastavu je i Mercedes), izjavio je da tvrtka u drugu polovicu 2016. godine ulazi s rekordnom prodajom i identičnim očekivanjima za drugu polovicu. 

Od početka srpnja cijena dionice Daimlera porasla je za nevjerojatnih 20%.
Fortrade, svim čitateljima Dnevnika, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Mercedesa (Daimlera) na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Najljući rival Rolls Royceu i Bentleyju u segmentu luksuznih limuzina, Daimlerov Maybach, poslije višegodišnjeg iščekivanja, konačno uzvraća udarac.

Foto: PR

Dizajniran u suradnji s Mercedesom, posljednji model – Mercedes-Maybach S600, predstavlja skupocjeniju verziju već luksuznih limuzina S klase. Kod ovog modela uočljivo je proširena međuosovinska razdaljina, koja je dodatno „rastegnuta” preko 20 cm, kako bi se udovoljilo prohtjevima bogate klijentele za većim komforom na zadnjem sjedištu. Inženjerima Mercedesa dan je težak zadatak da pruže svoj maksimum, odnosno osmisle i sastave najbešumniju limuzinu na svijetu. Čini se da su u tome uspjeli.

Osim divne vanjštine i krasne unutrašnjosti, mehanika ovog vozila je impresivna. Posjeduje snažan dvanaestocilindrični motor od 6000 ccm te ima 523 konjske snage. Vozilo iz mirovanja dostiže brzinu od 100 km/h za samo 5 sekundi. Cijena ovog vozila, za neke prava sitnica, ide preko $190.000.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Foto: PR

Međutim Daimler se ne namjerava zaustaviti na ovom modelu, već dalje razvija ovaj segment vozila. Tvrtka je, idući u korak s tendencijama i očekivanjima tržišta, nedavno najavila novi prototip vozila na električni pogon, potpisan kao „Vision Mercedes-Maybach 6“. Motor ovog modela razvija 750 konjskih snaga, odnosno brzinu od 100 km/h, za nepune 4 sekunde. Cijena se s nestrpljenjem očekuje, a procjene su da će se kretati od $380.000.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati Daimlera

Što se tiče samog poslovanja i poslovnih rezultata, Daimler AG bilježi rekordnu prodaju vozila u 2015. godini, a sličan trend nastavljen je i u ovoj. U drugom kvartalu ove godine, objavljen je rast prodaje vozila od 7%, dok su ukupni prihodi u odnosu na isti kvartal prošle godine porasli 3%, na 38,6 milijardi eura. Neto dobit tvrtke je u drugom kvartalu ove godine iznosila 2,452 milijarde, u odnosu na 2,372 milijarde iz drugog kvartala 2015. godine, što predstavlja porast od skoro 3,4%.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se