Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HSP dr. Ante Starčević

'Pretresi su najnovija Vladina kazališna predstava'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HSP dr. Ante Starčević smatra da su današnja 'privođenja i pretresi stanova bivših visokih časnika HV-a i osoba iz timova obrane hrvatskih generala i haaških uznika najnovija kazališna predstava Vlade, Državnog odvjetništva, ministara pravosuđa i unutarnjih poslova u udovoljavanju nerazumnih traženja haaškoga tužiteljstva za pronalaskom nepostojećih topničkih dnevnika'.

U večerašnjem priopćenju koje je potpisala predsjednica stranke Ruža Tomašić postavljaju pitanje premijerki, ministrima pravosuđa i unutarnjih poslova i glavnom državnom odvjetniku 'znaju li kako izgledaju topnički dnevnici i što uopće traže te dokle će trajati slijepo i udvorničko udovoljavanje svim nerazumnim zahtjevima haaškog tužiteljstva'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dome, slatki dome Htjeli biste kupiti novi stan? Sjednite i pogledajte ove podatke Sandra Benčić Priuštivi najam Hrvati odgađaju zasnivanje obitelji jer nemaju gdje živjeti: Evo kako će to riješiti oporbenjaci ako dođu na vlast

>> Ademi: Ne znaju što traže, zamagljuju javnost!

Tu stranku zanima i kako je moguće da nepostojeći dokumenti nisu spominjani u haaškom procesu do 2007., a danas o njihovu pronalasku ili ne pronalasku ovisi budućnost Hrvatske. Uz podsjećanje da su do jučer uvjeti ulaska Hrvatske u EU bili izručenje generala Gotovine, odustajanje od proglašenja gospodarskoga pojasa, ustupci Sloveniji u graničnom sporu, a danas su to topnički dnevnici, ta pravaška stranka pita što će biti sutra? (HIna)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene