Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON OBJAVLJENE SNIMKE

Divljao BMW-om po Pelješkom mostu, javila se majka ranije poginule tinejdžerice: ''Naletio je na moju curu koja je prelazila zebru''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedugo nakon što se pojavila snimka automobila koji po Pelješkom mostu vozi zaustavnim trakom, oglasila se majka tinejdžerice koja je poginula u prometnoj nesreći koju je skrivio, kako tvrdi, isti vozač.

Pelješki most trajna je atrakcija iz niza razloga, a jedan od njih je i kako pojedini vozači doživljavaju cestu i druge u prometu.

Pročitajte i ovo Berlinski prijestupnik Prekršio članak 185. Snimio ga radar iako nije prebrzo vozio: Sad mu prijeti novčana kazna Kontrasmjer na Pelješkom mostu nakon teksta DNEVNIK.hr-a VIDEO Objavljeno tko je vozio Pelješkim mostom u zabranjenom smjeru: Još se i polukružno okrenuo nasred ceste

Jedna od snimki s Pelješkog mosta pokazuje vozača BMW-a koji vozi po desnoj traci, a koja služi kao zaustavna traka.

Snimka vožnje objavljena je na Facebooku na stranici Prometne zgode i nezgode. Vidi se i da je vozač po zaustavnoj traci pretjecao kolonu vozila.

Policija je objavila kako je pronašla višestrukog ponavljača prometnih prekršaja koji je zbog istih i kažnjen nekoliko puta.

Radi se o 19-godišnjaku protiv kojeg je policija podnijela Obvezni prekršajni nalog zbog počinjenog prometnog prekršaja nepropisnog pretjecanja i pretjecanja trakom za zaustavljanje u nuždi, a predviđena novčana kazna za spomenute prekršaje je 2700 kuna.

Tri godine od tragedije

Jedan od komentara ispod snimke na Facebooku privukao je pažnju. Sandra Šimić navodi da se radi o istom vozaču koji je prije tri godine motociklom naletio na njezinu 15-godišnju kćer i ubio je.

Tvrdi da mladić do danas nije odslužio kaznu zatvora. Osuđen je na tri godine i devet mjeseci, a nakon žalbe je kazna dodatno smanjena.

"Moje ime je Sandra Šimić i majka sam djeteta kojeg je dotični mladi vozač usmrtio vozeći motor velikom brzinom kroz naseljeno mjesto. Naletio je na moju curu koja je propisno prelazila pješački prijelaz. Kaznu nije još odslužio, osuđen je na tri godine i devet mjeseci te mu se kazna smanjila nakon žalbe. I što dalje reći? Magdalene Šimić više nema, tog dana nije ubio samo Magdalenu, ubio je cijelu jednu obitelj. Dragi moji, svi koji pišete i komentirate ovo trebate znati!", napisala je na Facebooku.

Naletio na 15-godišnjakinju

U arhivi vijesti PU dubrovačko-neretvanske u srpnju 2019. godine piše da je provedenom istragom utvrđeno kako je 17. srpnja u večernjim satima 17-godišnjak na motociklu vidio sa svoje desne strane dvije pješakinje.

Prešao je na lijevu prometnu traku i naletio na 15-godišnjakinju koja je prelazila cestu dva metra od pješačkog prijelaza. 15-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja.

Vozač motocikla, tada 17-godišnjak i djevojka koja se nalazila s njim na motociklu zbog težine ozljeda su prevezeni u splitsku bolnicu gdje su zadržani na liječenju. Policija je tada protiv 17-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene