Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štetan Šuicin ugovor

Preskupa garaža: Umjesto 17 stajala 24 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić tvrdi kako je posao oko javne garaže, koji je potpisala njegova prethodnica, izrazito nepovoljan za grad. Prema Vlahušiću stvarna cijena garaže je 24 milijuna eura, umjesto 17,9 milijuna, koliko je rečeno pri otvaranju garaže prije četiri mjeseca.

Razlika u cijeni već je pogodila gradsku blagajnu, iz koje će se u iduće četiri godine morati podmiriti čak 38 milijuna kuna gubitka. Ipak, Vlahušić kaže kako neće tužiti Šuicu zbog ovog ugovora, jer je to, kako kaže, gubljenje vremena i novca. 'Ugovor je u svakom slučaju štetan, jer ja ću samo naglasiti kako u svijetu nije napravljane nijedna takva garaža koja donosi dobit', rekao je Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

‘Ugovor nije nepovoljan, ugovor je realan. Samo treba znati elemente ugovora provoditi’, rekla je Dubravaka Šuica. Novi gradonačelnik kaže kako ovaj put neće zvati državno odvjetništvo jer nije tužibaba, sada ima većih problema. Garaža je poluprazna, a računi stižu.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene