Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga u tijeku

Roditelji u subotu ujutro s djetetom došli na pedijatriju, nakon obrade je otpušteno, tijekom noći je preminulo: "U tijeku su izvidi i dokazne radnje"

U Istri je preminulo dvogodišnje dijete. Policija i državno odvjetništvo utvrđuju okolnosti smrti. Dijete su roditelji prije tri dana doveli na pedijatriju pulske Opće bolnice zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, ali je nakon reanimacije preminulo. Ima li u tragičnom ishodu ove priče propusta i ako ima, čijih, istražila je reporterka Dnevnika Nove TV Lina Dollar.

"Sve bi to trebala utvrditi istraga koja je u tijeku", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Lina Dollar te dodala kako se zna da je obdukcija odrađena.

"Kako su nam rekli iz županijskog državnog odvjetništva - u tijeku su izvidi i dokazne radnje kako bi se utvrdio točan uzrok smrti djeteta", javlja Dollar.

Kako je istraga u tijeku, ni u bolnici ni u policiji nisu željeli davati izjave ni pojedinosti oko ovog slučaja.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo i Josip Pavić - 1 potpisan sporazum Kada počinje rušenje i izgradnja novog stadiona i tko će to platiti? Detalje otkriva državni tajnik ministarstva sporta

"Ono što znamo je da su roditelji u subotu ujutro s djetetom došli na pedijatriju ovdje u opću bolnicu u Pulu. Dijete se žalilo na bolove u trbuhu, povraćalo je. Nakon obrade dijete je otpušteno kući, međutim navečer došlo je do pogoršanja stanja djeteta. Roditelji su ponovno sjeli u auto i dovezli se ovdje u opću bolnicu u Pulu, gdje je dijete tijekom noći i preminulo", javila je reporterka Dnevnika Nove TV i dodala kako će se detalji ovog slučaja znati kad rezultati obdukcije budu gotovi, što bi moglo potrajati nekoliko dana.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene