Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanović: 'Premijerove izjave o ZERP-u nepotrebna blamaža'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović pozvao je danas još jednom premijera Ivu Sanadera da Hrvatski sabor žurno izvijesti o stanju pregovora s EU-om, ocijenivši jutrošnje premijerove izjave o ZERP-u nepotrebnom blamažom.

"Do toga nije trebalo doći. To je nepotrebna blamaža", izjavio je Milanović novinarima u Saboru, komentirajući jutrošnje izjave hrvatskog premijera i europskog povjerenika za proširenje Ollija Rehna da bi odgoda rješavanja pitanja ZERP-a mogla blokirati pregovore s EU-om.

Pročitajte i ovo Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan? Je li kampanja krenula? - 3 Bliže se izbori? Nema gdje ga nema, Plenković u par dana obišao gotovo cijelu Hrvatsku: "Pa on ovim tempom već dugo radi"

"Ponovno pozivam premijera Ivu Sanadera da u Saboru raspravimo to pitanje, jer bi upravo Sabor trebao biti mjesto za razgovor. Ako Sabor to nije, onda ne znam koje mjesto jest", rekao je.

Sanaderu je predbacio da se skriva od javnosti, a na pitanje ima li rasprava o ZERP-u smisla nakon Sanaderovih i Rehnovih izjava, odgovorio je da, iako ima manje tema za razgovor, ipak ih ima i treba razgovarati.

Milanović je izjavio da je Europska unija za SDP dugoročan nacionalni interes.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene