Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Scena Dnevnika Nove TV donosi

Antičević Marinović: Premijerka nema loš imidž

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ova zastupnica Ingrid Antičević Marinović rekla je što misli modi, teretani, imidžu političara i premijerke Kosor.

'Išla sam u teretanu, a vježbam i kod kuće. Nisu to neke teške sprave, mislim da to nije potrebno, to koriste mladi ljudi koji žele brze rezultate. Mislim da je redovita fizička aktivnost s klasičnim vježbama neophodna, radi psihičkog zdravlja', rekla je Ingrid Antičević Marinović novinaru Dnevnika Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osnivanje istražnog povjerenstva Linić: HDZ i dalje za svoje neuspjehe krivi Račanovu vladu Slika nije dostupna Što vi mislite? 'Hrvatska treba raspravu o eutanaziji'

Dodala je kako je moda ispod polovice skale njezinih vrijednosti i rekla što misli o političarima koji sve više i više drže do sebe u modnom pogledu.

'To je pokušaj estradizacije da se minorizira ono što se govori, sadržaj se želi zamagliti. Mislim da je došlo vrijeme u kojem se počela razotkrivati sva ispraznost takvog načina djelovanja', rekla je.

Na upit što misli o imidžu premijerke Jadranke Kosor, Ingrid Antičević Marinović kratko je odgovorila. 'Ona nema loš izgled, ali kao što sam rekla, za mene to nije bitno', zaključila je.

A je li Ingrid Antičević Marinović i privatno stroga kao što se to čini za vrijeme saborskih sjednica, je li njezin suprug uistinu vidio vanzemaljce te zašto ne bi željela da se ulica zove po njoj pogledajte danas u Sceni Dnevnika Nove TV 19.15.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene