Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor na krštenju

Kćer Tihomira Purde dobila krsno ime Jadranka, po kumi premijerki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novopridošla kćer obitelji Purda iz Vukovara, dobila je krsno ime po kumi premijerki, Jadranki Kosor.

Obitelj Purda ne skriva ponos što jee predsjednica Vladekrsna kuma njihovoj kćeri Ivani, koja je prije neki dan napunila tri mjeseca starosti. Krštenje se održalo u crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...''

U nazočnosti članova obitelji, rodbine i prijatelja, Ivanu Purda krstio je vukovarski župnik fra Ivica Jakodić. U izjavi novinarima Tihomir Purda kazao je kako je iznimno ponosan što je njegovoj kćeri kuma predsjednica vlade Jadranka Kosor, jer ona kako je kazao, sve što obeća i ispuni.

Hrvatski branitelj Tihomir Purda, koji je ove godine prošao pravu noćnu moru s optužbom za ratni zločin i prijetnjom izručenja Srbiji, još je po povratku u Vukovar izjavio kako će njegovoj, tada budućoj, kćeri Ivani krsna kuma biti premijerka Jadranka Kosor.

Podsjetimo, Kosor je posjetila Purdu i njegovu obitelj, čim se Tihomir Purda vratio u Vukovar, a tada se razvilo i prijateljstvo između obitelji i premijerke. Tihomir Purda, čija je supruga u to vrijeme bila trudna, najavio je tada kako će upravo Kosor biti krsna kuma njegovom četvrtom djetetu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene