Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podcast Krešendo

Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...''

U novom izdanju podcasta Krešendo Hrvoja Krešića gostuju Jadranka Kosor i Vesna Pusić. Bivša premijerka prisjetila se vremena kad je ona sastavljala izborne liste.

''Treba rasporediti ljude na 14 mjesta na listama… i moje iskustvo je bilo takvo da sam ponekad mislila da ću si prikratiti muke'', otvoreno je u Krešendu opisala sastavljanje izbornih lista bivša premijerka i šefica HDZ-a Jadranka Kosor.

Objasnila je da je bio zadovoljan onaj koji je dobio prvo mjesto na listi, relativno zadovoljan onaj koji je dobio drugo mjesto. ''Već oni koji su bili treći su me grdo pogledavali, a sve dalje od toga su bili ljudi koji su gunđali, ne meni u lice, ali zato da iza leđa'', rekla je Kosor.

Istaknula je da nikad prije ni nikad poslije što se tiče HDZ-a toliko insajdera iz stranke nije brifiralo medije. Prisjetila se naslova iz jednog tjednika. ''Predsjednica stranke je potpuno skršena, potpuno poludjela, potpuno usamljena. Jadranka Kosor se potpuno izgubila, pronađena je jedne noći na vrhu zgrade stranačke… gola... i htjela se baciti kroz prozor očajna jer zna da će HDZ izgubiti. Uto je naišao Vladimir Šeks i spasio je'', sjetila se naslova iz tog kako je rekla ''strašnog vremena''.

Pročitajte i ovo Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? Maras prozvao Macana, brzo mu stigao odgovor: "Drago mi je zbog toga..."

Pročitajte i ovo Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić Podcast Hrvoja Krešića Pogledajte najzanimljivije dijelove Krešenda s Marasom i Milinovićem: "Ja cijelu noć nisam spavao kad su me izbacili iz HDZ-a"

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? FOTO Neobičan susret u bolnici nakon javnih trzavica: "On nikad nije bio mršaviji, a ja sam top!"

Pročitajte i ovo Darko Milinović Važni pregovori Milinović: "Nekad se morate služiti svime, ovako sam omekšao Spomenku..."


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene