Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijede pregovori

PREMIJER PORUČIO '1,8 milijardi kuna za sindikate ove godine nema'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Tihomir Orešković poručio da 'milijardu i osamsto tisuća kuna za sindikate ove godine nema u proračunu'.

Na euharistijskom slavlju blagdana Cvjetnice u zagrebačkoj prvostolnici prisustvovao je i premijer Tihomir Orešković koji je nakon misnog slavlja novinarima kazao kako vjeruje da će proračun za 2016. godinu kojeg je Vlada usvojila te poslala na izglasavanje u Sabor, proći.

Pročitajte i ovo Željko Lacković Potvrdio je Nezavisni Željko Lacković: Bit će dio pregovaračkog tima DP-a, ali jedno ne želi otkriti Slika nije dostupna Petrov poručuje: Uskoro sastanak SINDIKATI PRIJETE VLADI - Otezanje s pregovorima bit će najskuplje

Osvrnuo se i na pregovore sa sindikatima.

'Prošli tjedan, vidjeli ste, bio sam u Bruxellesu, a gospodin Petrov zna u kakvoj smo situaciji. To znaju i naši partneri. Sjest ćemo, pregovarati i donijeti najbolja rješenja za Hrvatsku', kazao je Orešković, dok je na pitanje može li se naći novaca za sindikate, poručio je kako je ovo financijski teška godina za Hrvatsku.

'Nači ćemo rješenje. Treba vidjeti situaciju, no milijardu i osamsto tisuća kuna za sindikate ove godine nema u proračunu. To svi znate. Bitno je najprije podići rejting, a to će nam dati priliku da povećamo standard života svih građana', poručio je Orešković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene