Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov

U tjednu za nama, poludjelo sve - pa i vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na događaje po kojima će biti upamćen tjedan iza nas, podsjetila je Ivana Pezo Moskaljov.

U tjednu za nama, poludjelo sve. Pa i vrijeme. Nakon požara – potop. Voda, dokle pogled seže. Prirodne sile opet su se grubo poigrale sa stanovnicima karlovačkog kraja.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Pezo Moskaljov Pregled tjedna Afera s plinom, svađa zbog VSOA-e i splitska Ultra: Pogledajte koji su događaji obilježili tjedan iza nas Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov Odluka je pala, više nema natrag: Kupujemo avione koji nad Izraelom lete već 25 godina - Koliko para, toliko muzike!

Nakon prve jasne i otvorene kritike, Davoru Bernardiću još su neki javno okrenuli leđa. Hoće li preživjeti udarce - tek će se vidjeti. Buntovnicima je pokazao "izlazna vrata". A uzrok svih problema pronašao u Agrokoru. Ne i otkrio kome u SDP-ovim redovima smeta osnivanje Povjerenstva koje - zagovara.

Slučajno ili ne, za saveznika je dobio Ivicu Todorića. Nakon mjeseci šutnje, Todorić opet piše! S bloga se, ne samo zbog Lex Agrokora, obrušio na Vladu.

Što je još obilježilo ovaj tjedan pogledajte u videoprilogu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene