Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Slon i komarac'

Karamarko: Ne možete uspoređivati Merzel i Brkića, jedno je kriminal, drugo je prepisivanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na pitanje hoće li na kampanju za euroizbore utjecati afere kako sa strane SDP-a, (Merzel i Sabo), tako i sa strane HDZ-a (Brkić), Tomislav Karamarko se naljutio i rekao da je to uspoređivanje slona i komarca.

'To se ne može uspoređivati, to je kao da uspoređujte komarca i slona. To što oni rade je kriminal', kaže predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko te dodaje da će njihova kampanja biti afirmativna.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Prije toga, predstavljeni su kandidati koalicijske liste HDZ-HSS-HSP AS-BUZ-ZDS-HDS za Europski parlament.

Na predstavljanju je govorio predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 'Na nama je da spasimo domovinu', rekao je šef oporbe.

Na listi se nalazi i Ivica Tolić, admiral HRM-a. Ruža Tomašić iz HSP AS, kaže da će se na europarlamentarnim izborima pokazati da ove stranke 'mogu, znaju, hoće'.

Stranka umirovljenika u EP ide samostalno: 'Ni ljevica niti desnica nisu zaslužili povjerenje'

Milivoj Spika pozvao je birače da svi izađu na izbore. 'Štafetu na kojoj piše Adio, predat ćemo našim takmacima i trebat će im 30 godina da se oporave', rekao je Spika.

Na 1. mjestu na listi je Andrej Plenković, na 2. Dubravka Šuica, na 3. mjestu Ivana Maletić, nakon nje Davor Ivo Stier. Na pet se mjestu nalazi Marijana Petir, a iza nje je Ruža Tomašić. Nakon Tomašić, na listi se nalazi Ivan Tolić, potom Ivana Tepes, Željana Zovko, Ivan Sablić, Milivoj Spika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene