Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obećala dokumentacije

Predstavljala se kao stručnjakinja za legalizaciju i varala ljude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci kriminalističkim istraživanjem nad 41-godišnjakinjom iz Osijeka utvrdili su postojanje osnovane sumnje da je od kraja prosinca prošle godine do sredine veljače počinila kazneno djelo prijevare.

Dovitljiva Osječanka u to je vrijeme putem društvene mreže Faceboook, predstavivši se kao 'stručnjak za legalizaciju objekata', obećala ishodovati potrebnu dokumentaciju za legaliziranje nekoliko objekata osobama u Retkovcima kod Vinkovaca, za što su joj prevareni isplatili iznos od više tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku

>> Kreće rušenje u Zagrebu: Prva lokacija - Gajeva ulica

Budući da se do kraja veljače ove godine sporna legalizacija objekata nije realizirala, niti se 41-godišnjakinja javljala na telefonske pozive, shvativši da su prevareni, podnijeli su kaznenu prijavu protiv Osječanke za kazneno djelo prijevare. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene