Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje bez četvrtoga

Sučelili se i objavili selfie bez Kujundžića: 'Zar sam se trebao klonirati ili teleportirati?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Kujundžić tvrdi da je u sučeljavanju htio sudjelovati telefonski jer je u isto vrijeme imao predstavljanje na drugom mjestu te da se nije mogao teleportirati.

Predsjednički kandidati, Kolinda Grabar Kitarović, Ivo Josipović i Ivan Vilibor Sinčić, gostovali su u petak na Narodnom radiju, a Media servis objavio je na Twitteru zajedničku fotografiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na misi u katedrali Predsjednički kandidati zaželjeli - sretan Božić! Slika nije dostupna Bilo je i šale VIDEO Iza kulisa najvažnije debate: 'Hajde da zamijenimo programe!'

 


Na njoj nedostaje četvrti kandidat, Milan Kujundžić, koji je u isto vrijeme gostovao na Hrvatskom radiju. Objavio je priopćenje u kojem se pita zašto je Narodni radio baš u tom terminu organizirao sučeljajanje kada su znali da on tada gostuje na drugom radiju.

Dan u kampanji Kolinde Grabar Kitarović: 'Mi u HDZ-u nismo klonovi'

'Znali su to i drugi predsjednički kandidati, koji su također imali svoje zakazane termine na javnom radiju, iako se neki ponovno nisu pojavili pa su slušateljima priuštili pola sata ozbiljne glazbe. No, pravo pitanje je kako je onda Narodni radio mogao organizirati svoje sučeljavanje za to isto jutro u 8 sati. Je li netko očekivao da će se Milan Kujundžić klonirati ili teleportirati? Nije bilo nikakvog stvarnog razloga da to bude baš u to vrijeme, budući da se sučeljavanje nije emitiralo uživo, odnosno emitirat će se tek tijekom poslijepodneva', objavio je Kujundžić na svojim internetskim stranicama.

Oglasio se i Media servis.

'Prof. dr. Milan Kujundžić primio je poziv na sučeljavanje u organizaciji Media servisa kada i ostali kandidati, 09. prosinca 2014. godine telefonskim i pisanim putem, te je potvrdio svoj dolazak 'ako dođu i ostali kandidati'. Na jučerašnji upit njegovog stožera o mogućnosti javljanja telefonom, rečeno je u više navrata da to tehnički nije moguće, te ne bi bilo pravedno prema ostalim kandidatima koji su svoje rasporede prilagodili terminu snimanja. Nakon toga je prof. dr. Milan Kujundžić i pisanim putem potvrdio svoj dolazak na sučeljavanje, jučer u 17:36 sati. Na naš upit je li potrebno početak sučeljavanja odgoditi na 8:15 sati, zbog predstavljanja na Hrvatskom radiju, nismo dobili odgovor. Sučeljavanje je počelo u 8:10 sati', piše u priopćenju Media Servisa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene