Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Fužinama

Grabar Kitarović: Ovako upoznajem Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolinda Grabar-Kitarović novinarima rekla je kako nikad dosad nije bila na toj manifestaciji te da i na taj način upoznaje Hrvatsku.

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović bila je na Silvestrovo u Fužinama na tradicionalnom ispraćaju stare godine u podne i poželjela građanima puno zdravlja, sreće i uspjeha te bolju 2015. godinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najvažnije sučeljavanje Josipović: 'Teško je raspravljati s gospođom koja ne poznaje ni Ustav ni zakon' Slika nije dostupna Dobili brojne pozive Građanima stižu neprimjerene poruke: Josipovićev stožer zbog njih prozvao HDZ!

Kolinda Grabar-Kitarović novinarima rekla je kako nikad dosad nije bila na toj manifestaciji te da i na taj način upoznaje Hrvatsku. Novu godinu će dočekati večeras u Zagrebu.

Kitarović komentirala uvrede mladog HDZ-ovca

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a i njegovih koalicijskih partnera Kolinda Grabar-Kitarović bila je na zabavi na mjesnom igralištu gdje se, unatoč vrlo niskoj temperaturi, okupilo nekoliko tisuća Fužinaraca i njihovih gostiju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene