Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završnica kampanje

HDZ i partneri razradili strategiju: 'Dobit ćemo predsjednicu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U razgovoru je istaknuto da gospođa Grabar-Kitarović ima najbolji program u kojem su prepoznati svi problemi hrvatskog društva, stoji u priopćenju.

Čelnici osam stranaka koalicije predvođene Hrvatskom demokratskom zajednicom na sastanku održanom u ponedjeljak u Zagrebu razradili su strategiju zajedničkog djelovanja za samu završnicu kampanje i izrazili čvrsto uvjerenje da će njihova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović pobijediti u drugom krugu izbora 11. siječnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za glasove Kako ste vi doživjeli debatu? Slika nije dostupna Dobili brojne pozive Građanima stižu neprimjerene poruke: Josipovićev stožer zbog njih prozvao HDZ!

'Čelnici stranaka koalicije predvođene Hrvatskom demokratskom zajednicom na današnjem su sastanku u Središnjici HDZ-a u Zagrebu izrazili zadovoljstvo zbog činjenice da će 11. siječnja ove godine Republika Hrvatska dobiti predsjednicu - Kolindu Grabar-Kitarović', priopćeno je u ponedjeljak navečer iz HDZ-a.

'U razgovoru je istaknuto da gospođa Grabar-Kitarović ima najbolji program u kojem su prepoznati svi problemi hrvatskog društva. A što je još važnije, ističu koalicijski partneri, u programu 'Za bolju Hrvatsku' ponuđena su rješenja za izlazak iz teške ekonomske i socijalne krize za koju je odgovorna vlast Ive Josipovića i Zorana Milanovića', kaže se u priopćenju.

Predsjedništvo HDZ-a uvjereno u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović

Na sastanku je razrađena strategija zajedničkog djelovanja za samu završnicu kampanje, a koalicijski partneri su najavili maksimalni angažman na terenu i potpunu mobilizaciju svojih članova i simpatizera. 'Izraženo je čvrsto uvjerenje da će se uspješna suradnja - koja je već rezultirala nizom izbornih pobjeda - nastaviti trijumfom predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović', navodi se.

DIP donio odluku o potpunim rezultatima prvog kruga

Izaslanstva stranaka predvodili su predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, predsjednik HSS-a Branko Hrg, predsjednik HSP-a dr. Ante Starčević Ivan Tepeš, potpredsjednik HSLS-a Dario Hrebak, predsjednik HRAST-a Ladislav Ilčić, predsjednik BUZ-a Milivoj Špika, predsjednik HDS-a Goran Dodig i predsjednik ZDS-a Stanko Belina, kaže se u priopćenju koje je potpisala glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene