Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi uvesti red

PREDSJEDNIČKA KAMPANJA Ivan Vilibor Sinčić: DORH je zaštitarska firma bogatih i korumpiranih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić optužio je danas Državno odvjetništvo da se pretvorilo u "zaštitarsku firmu bogatih i korumpiranih" i pozvao "potlačene i opljačkane" građane da prepoznaju u njemu kandidata koji će se boriti za Hrvatsku koja će se razvijati kao i "svaka normalna država".

Ljudima je dosta da se štiti kriminal i odgađaju presude, da se ne pozivaju svjedoci, ljudima je dosta nerada ove institucije, kazao je Sinčić ispred zgrade DORH-a i najavio da će se zalagati za svaki slučaj pojedinačno da se istraži do kraja, dok se ne pročisti i lustrira korumpirani kadar ove institucije i svih drugih institucija.

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora

Kazao je da je danas posjetio dvije obitelji od kojih jedna već 22 godina zbog nerada DORH-a živi u teroru i strahu, a neki su izgubili i članove obitelji. Moramo stvoriti institucije koje će za plaću obaviti posao za sve naše građane, kazao je Sinčić.

'Priča o navodnoj trgovini potpisima za mene je završena'

Na pitanje novinara je li za promjenu načina izbora Predsjednika, Sinčić je kazao da je za postojeći način izbora. U BiH nije planirao ići iako, kaže, ima potporu među Hrvatima u BiH, Srbiji i Sloveniji, čijim je medijima dao više inervjua.

Položaj Hrvata u BiH je sličan položaju Hrvata u Hrvatskoj, što znači da su i jedni i drugi opljačkani, kazao je.

Drugi kandidati mogu govoriti da će pomoći Hrvatma u BiH, ali oni nisu u stanju to učiniti ni Hrvatima ovdje 20 godina, pa kako bi to mogli u susjednoj zemlju koju posjećuju samo kad moraju, zaključio je predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene