Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon godinu dana

IPAK NIŠTA OD PRESELJENJA Predsjednica vraća rezidenciju u Visokoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dulje od godinu dana pravo na upravljanje državnom rezidencijom u Visokoj ulici ima predsjednica Grabar Kitarović. Iako je željela preseliti ured na tu adresu to se ipak neće dogoditi.

Kako doznajemo od DUUDI-ja, u tijeku je izrada prijedloga Odluke Vlade Republike Hrvatske kojom se zgrada u Visokoj ulici 22 u Zagrebu ponovno daje na upravljanje Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A druge opcije? Dopustili joj preseljenje u Visoku, a ona poručila: 'Vlada je trebala čekati s tom odlukom!' Slika nije dostupna Odluka Vlade Kolinda može u Visoku, ali...: 'Radovi bi mogli trajati najmanje osam mjeseci'

Spomenutu zgradu je, podsjetimo, predsjednica dobila na upravljanje 29. siječnja 2015. nakon što je pokazala namjeru da u svrhu smanjenja troškova Ureda predsjednice, svoj ured preseli s Pantovčaka upravo u Visoku.

Ova odluka mijenja se te se rezidencija vraća DUUDI-ju s ciljem da se omogući ponovno korištenje predmetne zgrade posebice u protokolarne svrhe za koje se ista koristila prije donošenje prvotne odluke.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene