Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povjerenstvo se nije ni sastalo

Predsjednici Pantovčak prirastao srcu, preseljenje se više i ne spominje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica o svom predizbornom obećanju, preseljenju u Visoku ulicu, za sada odgovara samo priopćenjem. Danas smo poslali upit njezinom Uredu kako bismo saznali u kojoj je fazi cijeli proces. Evo odgovora.

Pantovčak je čini se prirastao srcu predsjednice. Preseljenje u rezidenciju u Visokoj ili bilo gdje drugdje više se ne spominje. Evo kakav smo odgovor dobili na upit kako napreduje s radom osnovano povjerenstvo za preseljenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pantovčak, Visoka ili... Predsjednica osnovala Povjerenstvo: Želi znati gdje će joj biti Ured Slika nije dostupna Nema ni naznake preseljenja Nova predsjednica vlast će ipak preuzeti na Pantovčaku!

'Prva sjednica Povjerenstva za određivanje sjedišta Ureda predsjednice Republike Hrvatske održat će se početkom slijedećeg mjeseca. Sve ostale informacije - o članovima Povjerenstva, roku u kojem moraju završiti sa svojim radom, o završetku stručnog nalaza i donošenju odluke hoće li se Ured predsjednice RH seliti s Pantovčaka i gdje - dostavit ćemo Vam naknadno', stoji u odgovoru iz Ureda predsjednica.

Opet nesuglasje oko rezidencije u Visokoj: Tko će platiti režije?

U više od dva mjeseca od osnivanja povjerenstva ono se nije ni sastalo.

Preseljenje je obećano u kampanji. Visoku je predsjednica htjela i kada su svi govorili da nije primjerena. 'Ne odustajem od preseljenja U visoku to ću uporno tražiti', rekla je predsjednica u siječnju.

Od dolaska predsjednice na Pantovčak otišao je samo Josip Broz i neke umjetnine. Mnogima je i to bio znak da predsjednica od preseljenja odustaje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene