Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednica na kavi

'Lozančić je slobodan čovjek'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u petak konačno pao dogovor između predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i premijera Tihomira Oreškovića o izboru novog šefa SOA-e Dnevnik Nove TV zatekao je predsjednicu na kavi u gradu.

Na pitanje kako komentirate izbor Daniela Markića na čelno mjesto u SOA-i, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je istaknula kako joj je ' drago da su se dogovorili', te dodala kako je njezina suradnja s premijerom Tihomirom Oreškovićem 'jako dobra, te kako je vrijeme da idemo dalje'. dodala je kako je 'danas Velika subota, pa bi razgovarala o malo ljepšim temama'. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvori bliski premijeru NAPOKON RASPLET Odluka o novom šefu SOA-e u iduća 24 sata? Slika nije dostupna Karamarko o MUP-u 'Postoje osnovane sumnje da su neki ljudi iz policije bili u funkciji SDP-a'

Na pitanje novinarke Dnevnika Nove TV o tome kako je 'HDZ bio protiv izbora Markića na tu poziciju, no svejedno je postignut dogovor oko toga', istaknula je kako 'ne može komentirati stavove stranke', te dodala kako je 'bitno da je to premijerov prijedlog, a za bilo kakve prijepore morate pitati one koji su u njih uključeni'.

Dodala je kako 'ne vjeruje da je Daniela Markića predložio Dragan Lozančić, te da je on bio predložen od strane premijera Oreškovića. 

Na pitanje kakva će biti sudbina Dragana Lozančića rekla je kratko ' ne znam, on je slobodan čovjek'.

Za skandiranje 'Za dom spremni' na utakmici u Osijeku je istaknula 'kako to nije čula', te da je ona sama 'prije utakmice na Facebooku pozvala na dostojanstveno navijanje, bez ikakvih rasističkih ili drugih povika koji vrijeđaju ili podsjećaju na neka druga vremena'. 'Ne možete sankcionirati reprezentaciju radi toga, nemoguće je to kontrolirati u situaciji kakva je, toga se možemo riješiti jedino daljnjom edukacijom i radom s ljudima. Policija je odradila sjajan posao, spriječili su šta se može spriječiti', istaknula je predsjednica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene