Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre želje

Predsjednica i premijer čestitali novu godinu: "Zdravlja, veselja, mira i puno osobnog i poslovnog uspjeha"

Andrej Plenković (Foto: Facebooku)
Andrej Plenković (Foto: Facebooku) Facebooku
Aktualno Galerija +0 Andrej Plenković (Foto: Facebooku) Galerija 1/1 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Andrej Plenković građanima su čestitali novu godinu.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je putem svoga Facebooka hrvatskim građanima novu 2018. godinu te svima poželjela obilje zdravlja, veselja, mira i puno osobnog i poslovnog uspjeha.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku

"Sretna Nova godina! Svima želim obilje zdravlja, veselja, mira te puno osobnog i poslovnog uspjeha!" napisala je na svom profilu na Facebooku predsjednica Republike Grabar-Kitarović.

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković čestitao je putem svoga Facebooka i Twittera hrvatskim građanima novu godinu te svima u domovini i iseljeništvu poželio puno zdravlja, obiteljskog zadovoljstva i uspjeha u 2018. godini.

"Drage Hrvatice i Hrvati, dragi moji sugrađani, svima vama u domovini i iseljeništvu, od srca želim puno zdravlja, obiteljskog zadovoljstva i uspjeha u novoj 2018.!" napisao je na svom profilu na Facebooku i na Twitteru predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene