Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

dobitnik mep oscara

Veliko priznanje stiže iz Bruxellesa: Hrvatski europarlamentarac proglašen najboljim na području zaštite ljudskih prava

Predrag Fred Matić
Predrag Fred Matić Foto: Facebook
Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Predrag Fred Matić proglašen je u srijedu navečer u Bruxellesu najboljim eurozastupnikom u području ljudskih prava.

Hrvatski europarlamentarac Predrag Fred Matić primio je priznanje za svoj višegodišnji trud u srijedu navečer u Bruxellesu. Proglašen je najboljim zastupnikom Europskog parlamenta u području zaštite ljudskih prava.

Član hrvatskog SDP-a i Progresivnog saveza socijalista i demokrata u Europskom parlamentu, Matić je dobio nagradu MEP Oscar, za rad i trud koji je pokazao u protekle tri godine.

Pročitajte i ovo Švedska UPOZORENJE NAKON ISTUPA Švedski europarlamentarac poručio Milanoviću: "Samo vas želim podsjetiti da veta idu u oba smjera"

Pročitajte i ovo Zastave Europske unije ZBOG UKRAJINSKE KRIZE EU povećava proizvodnju hrane: Zeleni i lijevi zastupnici upozoravaju da neke mjere nisu u skladu sa Zelenim planom

Osim rada na području zaštite ljudskih prava, Matić je autor rezolucije o seksualnom i reproduktivnom zdravlju i pravima, koja je usvojena u Europskom parlamentu 2021. godine.

"Velika mi je čast što sam večeras u Bruxellesu proglašen najboljim eurozastupnikom u području zaštite ljudskih prava", napisao je Matić na svojoj Facebook stranici. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene