Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan zagrebačkih maturanata

Najluđa Norijada partijala na Bundeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maturanti diljem Hrvatske proslavili su zadnji dan škole.

Zbog vrijeđanja policajaca u službene je prostorije policije doveden jedan maturant. Incident se dogodio u Ulici Antuna Mihanovića u Zagrebu iza podneva, potvrdili su za Dnevnik.hr u PU zagrebačkoj. Trenutačno se nalazi u policijskoj postaji gdje će i ostati do odluke policije o eventualnoj prekršajnoj prijavi.

Pročitajte i ovo Razrednica s maturantima u Industrijsko-obrtničkoj školi u Slavonskom Brodu oglasili se policija i ministarstvo Novi incident pred školom u Slavonskom Brodu: "Nema ustaša od '45, jel to jasno vama novinarima" Matea Čorić ZADNJI DAN ŠKOLE FOTO/VIDEO Norijada u Zagrebu: "Hitna je morala intervenirati 29 puta, u bolnici je završilo četvero maturanata"

>> Maturanti diljem Hrvatske proslavili kraj škole

Grad Zagreb je i ove godine za sve svoje maturante organizirao tradicionalnu proslavu zadnjeg dana srednje škole, popularnu Norijadu, čiji ste početak mogli pratiti na našem portalu.

Maturanti su se na Trgu bana Jelačića okupljali još od 10:30 sati nakon čega je vesela povorka oko podneva krenula prema Bundeku gdje su ih dočekali brojni bendovi koji će ih zabavljati do kasnih večernjih sati. Prije nego su krenuli prema Bundeku maturante je pozdravio gradonačelnik Milan Bandić.

Procjenjuje se da se na Trgu okupilo oko 4.000 maturanata, a da im se na Bundeku pridružilo njih još 3.000 čime će na zagrebačkoj norijadi ukupno sudjelovati oko 7.000 maturanata. Maturante je na dan Norijade poslužilo i lijepo vrijeme, tako da su mnogi osvježenje tradicionalo potražili u Manduševcu.

>> Privedeno 26 maturanata: Vinkovački maturanti napili psa

Ukoliko zabilježite neke zanimljive fotografije ili snimke pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili ih postavite na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene