Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji slučaja

Zapaljeni automobil u Splitu pripada državnom inspektoru? A čini se da mu to nije niti prvi put

Gorio automobil u Splitu - 1
Gorio automobil u Splitu - 1 Josko Supic/Cropix
Aktualno Galerija Gorio automobil u Splitu - 1 Gorio automobil u Splitu - 1 Foto: Josko Supic/Cropix Gorio automobil u Splitu - 2 Gorio automobil u Splitu - 2 Foto: Josko Supic/Cropix Gorio automobil u Splitu - 3 Gorio automobil u Splitu - 3 Foto: Josko Supic/Cropix Gorio automobil u Splitu - 4 Gorio automobil u Splitu - 4 Foto: Josko Supic/Cropix +3 Gorio automobil u Splitu - 5 Galerija 1/8 >>
Požar koji je noćas izbio na parkiranom osobnom vozilu u Splitu uzrokovan je otvorenim plamenom, a prema neslužbenim informacijama vozilo pripada zaposleniku Državnog inspektorata.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je da je požar na parkiranom vozilu izbio noćas oko 2,30 sati, a ugasili su ga vatrogasci u roku od desetak minuta.

Pročitajte i ovo Zapaljen BMW u Osijeku - 8 Podmetnut požar FOTO Sutkinji zapaljen skupocjeni BMW: Sudila je u poznatim slučajevima

Obavljen je očevid te je utvrđena sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen, a nastala je samo materijalna šteta. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćeno je iz policije.

Dalmatinski portal navodi kako je vlasnik vozila 'zaposlenik Državnog inspektorata'. Po navodim portala, isto to vozilo je "potpaljeno i prije 15 dana", ali je tada izgorjela samo guma.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene