Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema opasnosti

Požar na Institutu Ruđer Bošković, trojica vatrogasaca završila u bolnici

Gašenje požara, arhiva (Foto: Pixell)
Gašenje požara, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
U Institutu Ruđer Bošković u srijedu ujutro oko 2 sata došlo je do požara u laboratoriju za sintetsku i organsku kemiju.

Vatrogasci su ugasili požar, a iako nije bilo ozlijeđenih, trojica vatrogasaca zbog udisanja dima preventivno su poslani na pregled u KBC Zagreb gdje im nisu utvrđene ozlijede, priopćili su iz Instituta.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Požar je u prostorijama laboratorija uzrokovao materijalnu štetu.

Nakon ugašenog požara na teren su izašli i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba koji su utvrdili da u zahvaćenom prostoru ne postoji opasnost od eksplozivnosti, dok su djelatnici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar te Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping utvrdili da ne postoji prisutnost kemikalija u zraku ili drugog zagađenja te da nema nikakve opasnosti za građane i zaposlenike IRB-a, priopćili su iz Instituta Ruđer Bošković.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene