Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključite se

Pomozite humanitarnu akciju 'Pun kofer prijateljstva - novčić za kovčežić" za djecu poplavljenih područja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uključite se i Vi u humanitarnu akciju pomoći djeci poplavljenih područja u Slavoniji.

U tijeku je humanitarna akcija "Pun kofer prijateljstva-novčić za kovčežić" Saveza društava Naša djeca Hrvatske i Društva Naša djeca Grada Vinkovaca. Akciju "Pun kofer prijateljstva" je Savez društava Naša djeca s Društvom Naša djeca Grada Vinkovaca započeo još ove jeseni te su uspjeli dosad prikupiti 80-ak kofera koji su i uručeni djeci, korisnicima igraonice "Ganja" u Gunji. Djeca i njihove obitelji bile su oduševljene i ganute dostavljenim koferima koji su pristigli iz cijele Hrvatske.

Pročitajte i ovo Hrvatski Caritas Vrijeme darivanja traje Hrvatski Caritas organizira humanitarnu akciju "Za 1000 radosti": Cilj je prikupiti sredstva najpotrebnijima Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!"

Kako još svi mališani nisu dobili svoje kofere prijateljstva te kako nije prikupljen dostatan iznos za opremanje svih kofera, Savez društava Naša djeca Hrvatske je nastavio ovu humanitarnu akciju i ona traje još samo tjedan dana (15.01.2015) do kada će biti otvoren donacijski žiro račun. U tijeku je prikupljanje novčanih sredstava kojima će se opremiti koferi s najosnovnijim potrepštinama za život (kozmetika, odjeća, obuća). Na taj se način spomenutim mališanima želi barem malo olakšati i uljepšati životi. Akciji su se dosad odazvala brojna Društva Naša djeca, tvrtke, hoteli, rotary klubovi, udruge i pojedinci, a CityEX osigurao je besplatnu dostavu kofera u Gunju.

Građane se poziva na doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Svaka donacija je dobrodošla, u skladu s mogućnostima građana.

Broj donacijskog računa je: IBAN HR57 2340 0091 5106 8729 1

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene