Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čak 17 pakiranja

FOTO Policijski pas nanjušio golemu količinu kokaina u luksuznom automobilu: Pogledajte gdje je bio skriven

Aktualno Galerija Pronađeni kokain u automobilu - 5 Pronađeni kokain u automobilu - 5 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Pronađeni kokain u automobilu - 1 Pronađeni kokain u automobilu - 1 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Pronađeni kokain u automobilu - 6 Pronađeni kokain u automobilu - 6 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Pronađeni kokain u automobilu - 3 Pronađeni kokain u automobilu - 3 Foto: PU dubrovačko-neretvanska +1 Pronađeni kokain u automobilu - 2 Galerija 1/6 >>
Policija uz pomoć psa otkrila državljanina BiH koji je u luksuznom automobilu prevozio gotovo 20 kilograma kokaina visoke čistoće.

Dubrovačka policija pronašla je gotovo 20 kilograma kokaina visoke čistoće u luksuznom vozilu.

U sklopu mjeseca borbe protiv ovisnosti, pojačane aktivnost dubrovačke policije urodile su plodom. Službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske kod 35-godišnjeg državljanina BiH pronašli su gotovo 20 kilograma kokaina.

Pročitajte i ovo Dan nakon nereda u Dublinu - 2 Napad pokrenuo lavinu Hrvat iz Dublina za DNEVNIK.hr o atmosferi nakon nereda: "Imam troje djece, nije mi svejedno"

Muškarac je u srijedu u 17:30 sati u osobnom vozilu čeških registracijskih oznaka pokušao izaći iz Hrvatske u pravcu BiH.

Policijski pas za detekciju droga reagirao je u trenutku kontrole te je zbog toga 35-godišnjak pokušao pobjeći, no spriječili su ga policijski službenici. Nakon toga policija je posumnjala na krijumčarenje droge te je zatražen nalog za pretragu vozila.

Pročitajte i ovo Premijer Plenković u posjetu Varaždinu U posjetu Varaždinskoj županiji Plenković: "Ne radi se o izvornim prosvjedima svinjogojaca, neću na razgovor s nekim tko ucjenjuje"

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku vozilo je detaljno pretraženo te je u posebno izrađenom prostoru, ispod stražnjeg sjedala koji se otvara pomoću elektromagnetne brave, pronađeno 17 pakiranja s ukupno 19,3 kilograma kokaina visoke čistoće kojeg je muškarac prevozio u jednu od balkanskih zemalja radi preprodaje.

Droga je zaplijenjena, a državljanin BiH je uhićen te je uz kaznenu prijavu da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene