Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆENI SU

FOTO Tjerali muškarca (35) da sebi kopa grob i vozili ga u prtljažniku: Nisu računali na policijsku zasjedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U policijskoj zasjedi uhićene su tri osobe koje su tjerale 35-godišnjaka da si iskopa vlastiti grob.

Zagrebačka i krapinsko-zagorska policija dovršile su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe starosti 32, 42 i 53 godine. 

Naime, sumnja se da su se krajem travnja našli s 35-godišnjakom na području Malešnice i prisilili ga na ulazak u automobil uz pomoć hladnog i vatrenog oružja. Otišli su na područje Krapinsko-zagorske županije gdje ih je čekao 42-godišnjak.

Zatim su ga odveli na nepoznatu lokaciju i natjerali ga da si iskopa vlastiti grob. "Nakon određenog vremena, verbalnih i fizičkih napada na 35-godišnjaka, osumnjičeni 32-godišnjak je predložio 'svojim prijateljima' da puste oštećenog u vjeri da može prikupiti novac koji od njega potražuju te su ga uz nastavak ponižavanja prisilili da uđe u prtljažnik te su se vratili natraga do vozila sa kojim su došli do Zagorja s kojim su se dvojica osumnjičenih i žrtva vratili na područje Zagreb gdje su ga pustili", navela je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tragičan nestanak Treći dan potrage za Marijanom Seifert: Nastavlja se pretraživanje Save

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LAKŠE OZLIJEĐEN POLICAJAC Detalji drame u zadarskoj luci: "Policajka ga je vidjela kako sjedi i pitala što radi. Viknuo je 'f*ck police' i počeo pucati"

Nakon novih prijetnji, idući dan im je 35-godišnjak donio traženi novac u jedan ugostiteljski objekt na Črnomercu. No, nisu znali da ih tamo čeka policijska zasjeda.

Nakon obavljenih pretraga domova, kod 42-godišnjaka su pronađene tri tromblonske mine. "Tijekom provedenom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno kako dvojica uhićenih muškaraca koji su se nalazili u društvu s osumnjičenima nisu počinitelji kaznenih djela te su pušteni na slobodu", priopćila je policija.

Trojica osumnjičenih predani su pritvorskom nadzorniku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene