Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispričali svjedoci

Novi detalji užasa u Bjelovaru: Muškarac izbacio suvozača iz vozila, okrenuo automobil i namjerno ga pregazio?

Policija je objavila nove detalje tragedije u Bjelovaru. Uhićen je 45-godišnjak osumnjičen da je usmrtio 53-godišnjaka.

Nakon što je u srijedu navečer muškarac u Jošinama, naselju u Bjelovaru, automobilom usmrtio pješaka i pokušao pobjeći, policija je objavila nove detalje tragedije koja je uzdrmala stanovnike.

Kako navode iz PU bjelovarsko-bilogorske, u kasnim večernjim satima uhićen je 45-godišnji hrvatski državljanin koji je automobilom naletio i usmrtio 53-godišnjaka koji je preminuo na mjestu.

Pročitajte i ovo Ilustracija ugroženo područje od 1200 km VIDEO Uzbuna od poplava kod susjeda: U Budimpešti se izlio Dunav

Dodaju da se u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru provode dokazne i izvidne radnje te da će se nakon toga 45-godišnjaka predati pritvorskom nadzorniku.

Večernji list piše da sudionici nesreće ne žive u Jošinama, nego da su se tamo našli slučajno. Anonimni očevidac ispričao je da je bijeli automobil Suzuki Swift švicarskih registarskih oznaka naglo skrenuo u ulicu Ivana Gregurića te da je nakon 300 metara iz automobila izbacio suvozača.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sramotno ponašanje Muškarac u Dalmaciji napao novinarku za vrijeme snimanja: Pokušala pozvati policiju pa ju udario po ruci

Nakon toga vratio se na početak ulice, okrenuo vozilo u smjeru suvozača te se automobilom zaletio u njega s namjerom da ga usmrti.

O putanji automobila svjedoče i tragovi koji ukazuju da je poginuli muškarac pokušao izbjeći automobil maknuvši se s kolnika na travu.

Usmrćeni muškarac bio je dobro poznat lokalnom stanovništvu, a navodno je riječ o bjelovarskom branitelju, nekadašnjem pripadniku slavne A satnije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene