Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija se fokusira na naručitelje ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalistička obrada ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, nakon što je utvrđeno tko su izvršitelji, nastavlja se prema naručiteljima, rečeno je na konferenciji za novinare zagrebačke Policijske uprave.

Policija u ovom trenutku provodi brojne mjere i radnje, rekla je glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba, ne želeći govoriti o detaljima. Izvijestila je da i dalje traje suradnja hrvatske policije s policijom BiH i Srbije kako bi se pronašle osobe koje su u bijegu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Suđenje stoljeća' Za ubojstvo Pukanića i Franjića 150 godina zatvora Slika nije dostupna 'Suđenje stoljeća' Danas presude optuženima za ubojstvo Pukanića i Franjića

Ljuba nije htjela potvrditi napise jednog dnevnog lista da je policija na mjestu zločina pronašla DNK glavnog atentatora, no rekla je kako su predmeti pronađeni tijekom kriminalističke obrade u Hrvatskoj i BiH proslijeđeni na daljnju analizu i vještačenja. 

>> Kod Doboja pronađena Milovanovićeva kaciga

>> Balkan Ekspres: Matanićima i Mafalaniju jednomjesečni pritvor

>> Policija intenzivno traga za ubojicom sa Savice

Na pitanje povezuje li se ubojstvo Adriana Čupića sa slučajem Pukanić, koji je u petak pronađen mrtav u automobilu na zagrebačkoj Savici, Ljuba je rekla da počinitelj tog djela još nije pronađen, zbog čega ne može komentirati detalje unutar kriminalističke obrade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene