Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije osigurao stabilizator

Policija objavila detalje teške nesreće u Lovranu u kojoj je poginula studentica: Vozač je uhićen

U Lovranu se u utorak dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginula mlada djevojka. Policija je u srijedu objavila detalje nakon provedenog očevida.

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom, u dobi od 41 godine, vozačem koji je u utorak oko 10:20 upravljao teretnim vozilom na području Lovrana, gdje je smrtno stradala pješakinja, hrvatska državljanka u dobi od 22 godine.

Policija ga sumnjiči da je ne održavajući naprave za rad u ispravnom stanju i ne postupajući po propisima ili tehničkim pravilima o zaštitnim mjerama, iz nehaja prouzročio smrtno stradavanje i ozljeđivanje pješakinja.

Pročitajte i ovo Sukob u Crvenom moru sukobi u Crvenom moru Europska unija pokreće vojnu misiju Zaštitnik

"Osumnjičeni je navedenog dana upravljao teretnim vozilom (kamionom s pumpom za beton) krećući se iz smjera Medveje prema Opatiji, kada je na području Lovrana uslijed neodgovarajućeg osiguranja pokretnog dijela teretnog vozila došlo do izvlačenja metalnog stabilizatora tzv. noge, a potom i smrtnog stradavanja i ozljeđivanja pješakinja koje su se u tom trenutku kretale nogostupom u istom smjeru kao i spomenuto teretno vozilo", izvijestila je policija. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Utvrđen identitet Mračna priča liječnika iz Brčkog: Novi detalji o fontani u koju su uzidane kosti ubijenih u Srebrenici

Pročitajte i ovo Ilustracija Životinju preuzela veterinarska služba Unukov staford izgrizao baku do smrti: ''Susjed je čuo lavež psa''

Na mjestu događaja smrtno je stradala pješakinja u dobi od 22 godine, dok je pješakinja (28 godina) ozlijeđena, a pješakinja (22 godine) nije zadobila tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija objavila policija Detalji jezivog zločina: Muža otrovala lijekovima pa ga s 19-godišnjim ljubavnikom ubacila u auto i izbola nožem. Našli su ga zavezanog u šumi

Po završetku kriminalističkog istraživanja 41-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio teška kaznena djela protiv opće sigurnosti, a u svezi s kaznenim djelom dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te je predan pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene