Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavila policija

Detalji jezivog zločina: Muža otrovala lijekovima pa ga s 19-godišnjim ljubavnikom ubacila u auto i izbola nožem. Našli su ga zavezanog u šumi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je objavila detalje stravičnog zločina kod Doboja u BiH, gdje je ubijeni muškarac pronađen zavezanih ruku i nogu. Ubila ga je supruga s 19-godišnjim ljubavnikom.

Nestanak S. K. prijavila je u utorak oko 11:50 kuma njegove supruge koja ju je vidjela kako s još jednim muškarcem izlazi iz obiteljske kuće u kojoj su bili vidljivi tragovi krvi, rekao je danas na konferenciji za novinare Slobodan Radinković, načelnik PU Doboj.

"U prvi se tren mislilo da se radi o nasilju u obitelji te su djecu preuzeli radnici Centra za socijalni rad", rekao Radinković.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u susjedstvu Otkriven motiv jezivog ubojstva? Muškarac pronađen gol zavezan za drvo, sa selotejpom na ustima

Potom je u 13:50 građanin prijavio da je u izletištu Preslica u šumi pronađen mrtav muškarac kojem su bile zavezane ruke i noge. 

Policija je brzo došla do osumnjičenih, L. D. (19) i ženske osobe A. K. (33), supruge ubijenog koja je locirana i uhićena u Banjoj Luci, kamo je pobjegla. 

"Za sada što imamo kao motiv je ljubavna veza između A.K. i D.L., a vidjet ćemo je li u tome udjela imalo i koristoljublje", kazao je Radinković novinarima pojašnjavajući kako je očevidno riječ o pozorno planiranom ubojstvu.

Radinković je rekao da je utvrđeno da su ubojice uzeli rent-a-car danima ranije i detaljno isplanirali zločin, piše Dnevni avaz.  

Pročitajte i ovo Eksplozija u termoelektrani Vatrogasci na terenu VIDEO Čula se eksplozija, a onda su Japanci ugledali crni dim iz termoelektrane: Izbio je požar, sve je obustavljeno

S. K. je kobnog dana prvo otrovan lijekovima, a zatim su tijekom noći supruga žrtve i njezin suučesnik upali u kuću. 

"Žrtvu je prvo šakom udario L. D., a nakon toga su ga vezali i ubacili u automobil te krenuli prema izletištu s dva automobila. Po dolasku na izletište A. K. je otvorila prtljažnik i nožem po trbuhu izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo", rekla je policija. 

Iza S. K. ostalo je četvero djece. Zbog težine počinjenog zločina ljubavnicima prijeti kazna doživotnog zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene