Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Zagrebu

Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda

Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu
Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Foto: Google Maps/Screenshot
Službenim policijskim vozilom udareno je dijete (10) na romobilu u zagrebačkom kvartu Jarun.

Dijete na romobilu udarili su policajci službenim vozilom jutros u zagrebačkom kvartu Jarun. Dijete je prevezeno u bolnicu u Klaićevoj, a težina ozljeda zasad nije poznata. 

U PU zagrebačkoj potvrdili su nam da su dojavu o nesreći dobili u 9:50 te da je u njoj sudjelovalo službeno policijsko vozilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

"Nesreća se dogodila na križanju Ulice Bernarda Vukasa i Ulice Stjepana Ljubića Vojvode, a dijete je prevezeno u bolnicu u Klaićevoj", potvrdili su nam u zagrebačkoj policiji, no na sva dodatna pitanja odgovarali su da se okolnosti još utvrđuju. 

U Klinici za dječje bolesti doznali smo da desetogodišnje dijete ima rane i oguljotine na glavi i ekstremitetima, no da nema prijeloma niti ozljeda moždanih struktura. U bolnici su sanirali ranu na glavi, no zadržano je na opservaciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene