Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Glavnom kolodvoru u Zagrebu

Policajac kažnjen zbog napada na sakupljača boca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac koji je proteklog mjeseca fizički nasrnuo na čovjeka, koji je na zagrebačkom Glavnom kolodvoru sakupljao plastične boce, kažnjen je disciplinskim mjerama, a Općinski državni odvjetnik će odlučiti ima li elemenata kaznenog djela.

Proteklog mjeseca, točnije 10. travnja dobili smo dojavu čitatelja, koji je svjedočio incidentu na zagrebačkom Glavnom kolodvoru. Naime, dan ranije oko 7 sati ujutro na Glavnom kolodvoru policijski je djelatnik fizički napao čovjeka, koji je sakupljao boce, bacio ga je na pod i navodno  zlostavljao. Čitatelj, svjedok događaja, u mejlu nam je naveo kako za takvo policijsko djelovanje nije postojao razlog.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve organizirao dečko 14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

>>Markova obitelj dala iskaz DORH-u; Policija: Nije bio pretučen!

Zagrebačka nam je policija istog dana potvrdila incident, koji je I. policijskoj postaji prijavio 43-godišnji građanin, i koji je tom prilikom i podnio prijavu protiv policijskog službenika, zbog incidenta na Glavnom kolodvoru.

Nakon mjesec dana iz zagrebačke policije stiže odgovor redakciji Dnevnik.hr-a.

'Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je policijski službenik prilikom postupanja došao u određeni fizički kontakt sa osobom, odnosno isti ga je odgurnuo rukama u predjelu prsa i vrata. Za navedeni događaj, o svim prikupljenim saznanjima i obavijestima, podneseno je posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Zagrebu na daljnju meritornu odluku - oni će odlučiti postoje li elementi kaznenog djela. Protiv policijskog službenika će biti poduzete odgovarajuće disciplinske mjere.'

Kakve točno disciplinske mjere će biti poduzete protiv policajca, nije nam poznato, jer taj je podatak - službena tajna. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene