Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EKSKLUZIVNO očevidac krvave pljačke

'Policajac nam je pao kraj auta, a na nas su pucali'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Automobilom sam išao kući i baš u trenutku kada je počela pucnjava u banci u Sesvetama našao sam se deset metara od mjesta događaja. Pogledao sam prema poslovnici i vidio policajca kako pada na tlo tik do mojeg auta te ugledao pljačkaša u bijelom kombinezonu s crnom maskom na glavi i oružjem u ruci', izjavio je za Dnevnik.hr očevidac jučerašnje krvave pljačke banke.

Čim je počela pucnjava, nastala je opća panika i ljudi su se počeli bacati na tlo, priča muškarac koji se zatekao na mjestu pucnjave i samo srećom izvukao živu glavu. 'Napadač je nastavio pucati direktno u smjeru mojeg automobila i pogodio ga u stražnji dio', ispričao je naš čitatelj.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

>> Zaštitar nije ni pokušao spriječiti krvavu pljačku

>>Tijekom pljačke banke ubijen policajac, četvorica ranjena

'Da nisam stisnuo gas i nekako se provukao kroz gužvu koja se stvorila na kolniku, razbojnik bi nas zasigurno ubio jer je nastavio pucati točno u našem smjeru', ispričao je čitatelj s kojim je tijekom jučerašnje drame u automobilu bila i supruga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene