Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anto Nobilo tvrdi

'Polančec je govorio istinu, zato je izbrisan iz HDZ-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva dana nakon svjedočenja pred saborskim Povjerenstvom i privatizaciji Ine, Polančec je izbačen iz HDZ-a, no njegov odvjetnik Anto Nobilo otkriva, kako kaže, i jedini logičan razlog za to.

'Polančec je poslušao navodni savjet premijerke Jadranke Kosor da govori istinu. To što je izbačen dva dana nakon svjedočenja, govori da se to dogodilo jer je govorio istinu pred Povjerenstvom', smatra Nobilo.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

>> Damir Polančec izbrisan iz članstva HDZ-a

>> VIDEO: Šuker umjesto izjave ponudio pusu

'Prihvaćam da je njegovo svjedočenje možda naštetilo ugledu HDZ-a, ali još nisam doživio da je netko izbačen iz neke ozbiljne organizacije jer je govorio istinu', zaključio je Nobilo. On smatra kako je HDZ, koji je stao iza Šukerovog svjedočenja službeno, opet pokazao pucanje discipline, jer su predsjednik Sabora Luka Bebić i ministrica Marina Matulović-Dropulić zapravo potvrdili Polančecovu priču.

Podsjetimo, predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice na današnjoj je sjednici jednoglasno donijelo odluku da se Damir Polančec izbriše iz članstva HDZ-a, a sukladno članku 13. stavak 6 Statuta Hrvatske demokratske zajednice zbog nanošenja štete ugledu stranke.

Vjerujete li da je Polančec izbačen jer je govorio istinu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene