Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1.200 uzvanika

Pogledajte tko je sve došao na domjenak kod Josipovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na božićni domjenak predsjednika Ive Josipovića došlo je 1.200 osoba iz javnog života.

U prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana predsjednik Ivo Josipović održao je primanje u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog za više od tisuću uglednika iz političkog, kulturnog, sportskog i javnog života Hrvatske, podsjetivši na za Hrvatsku najvažnije trenutke iz prošle godine i najavivši svoja očekivanja za iduću godinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poruka s domjenka Josipović: 2013. godina mora biti prekretnica! Slika nije dostupna Domjenak kod predsjednika Bebića nisu zvali na Predsjedništvo HDZ-a pa je jedini došao kod Josipovića

Okupljenima, među kojima su bili i predsjednik Sabora Luka Bebić, mandatar nove vlade Zoran Milanović, bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić, dosadašnji i budući ministri i ministrice, crkveni velikodostojnici te pripadnici nevladinih organizacija, no ne i premijerka Jadranka Kosor, čestitao je božićne i novogodišnje blagdane. Poželio je da im 2012. bude bolja od prošle godine te da u privatnim životima uživaju u 'sreći uspjehu i blagostanju'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene