Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka nakon analize poslovanja

Podravka više neće proizvoditi pića, pekarske i dio zamrznutih proizvoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podravka prestaje s proizvodnjom pića, pekarskih proizvoda i dijelom zamrznutih proizvoda. Tako se više neće proizvoditi Podravkini brendovi pića, kao što su Studena i voćni sokovi te ledeni čajevi Lero.

Odluka je donesena nakon analize poslovanja, a iz koprivničke kompanije poručili su kako će se usredotočiti na razvoj proizvoda prepoznatih i na inozemnom tržištu. Iz koprivničke kompanije poručuju kako nastavljaju i sa započetim procesom restrukturiranja poslovanja.

>> Povjerenstvo utvrdilo da Mršić nije smio biti direktor Podravke

Odlučeno je i kako će se svi članovi Nadzornog odbora, pa i oni državni, birati na Glavnoj skupštini, čime su svi dioničari stavljeni u ravnopravni položaj u izboru osam članova Odbora.

Pročitajte i ovo Povlačenje proizvoda Podravke, ilustracija Objavila Podravka Povlači se poznata morska sol: Provjerite police! Slika nije dostupna S 15 mjeseci zakašnjenja Povjerenstvo utvrdilo da Mršić nije smio biti direktor Podravke

'Od danas svi dioničari ravnopravno imaju pravo glasa pri izboru članova Nadzornog odobra, što znači da država više nema imenovanja 2 člana nadzornog odbora mimo glavne skupštine', kazao je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene