Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabrost ili ludost?

Pljačkaš policajcu prijetio smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porečka je policija u nedjelju na križanju Ulice Massa Lombarda i Rajka Stipe uhvatila 43-godišnjeg lopova koji je nakon četiri krađe u lokalnom hotelu jednom od policajaca zaprijetio smrću.

Lopova (43) policija je zatekla na ulici i privela ga jer je odgovarao opisu te je kod sebe imao ukradene predmete. Policija je u nedjelju prijepodne zaprimila dojavu kako je djelatnik hotela u jednoj od soba zatekao provalnika koji je pobjegao s mjesta događaja, te da je jednom gostu nestao novac iz sobe.

Pročitajte i ovo Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..." Policajac Dobio novčanu kaznu Hrvatskog policajca koji se odazvao pozivu Vojske Srbije vratili na posao

Policajci su na raskrižju zatekli 43-godišnjaka iz Poreča koji je odgovarao opisu počinitelja, a kod sebe je imao predmete za koje se sumnjalo da su ukradeni iz hotelskih soba. Stoga je priveden u policijsku postaju, a prilikom uhićenja je pokušao pobjeći i zaprijetio smrću.

Istragom je utvrđeno kako je 43-godišnjak provalio u dvije sobe iz kojih je ukrao nakit i novac, a iz još dvije sobe, u koje je ušao kroz otvorena balkonska vrata, otuđio je novac, mobitel, sat i cigarete. Ukupna materijalna šteta koja je nastala pravnoj osobi iz Poreča te gostima hotela procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.( Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene