Obavijesti Video Pretražite Navigacija
popunjavanje fotelja

Plenkovićeva križaljka: Mario Banožić novi ministar obrane, Darko Horvat ipak ostaje u Vladi?

Andrej Plenković
Andrej Plenković Dnevnik.hr/DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Andrej Plenković Galerija 1/1 >>
Premijer Plenković i dalje slaže križaljku nove Vlade. Sva imena ministara i ministrica trebala bi biti poznata u četvrtak. Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da bi u fotelju ministra obrane trebao sjesti Mario Banožić.

Kadrovska križaljka nove Vlade se popunjava. Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da bi novi ministar obrane mogao biti Mario Banožić, koji je do sada bio ministar državne imovine.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Glas s Pantovčaka Milanović pohvalio Plenkovića: "Potpisat ću rješenje" Andrej Plenković u Vukovaru Pregovori i razgovori Plenković iz Vukovara: "To je ozbiljna politička pogreška"

Njegov bivši resor pripojit će se Ministarstvu graditeljstva, a trebao bi ga preuzeti dosadašnji ministar gospodarstva Darko Horvat.

Nataša Tramišak, aktualna pročelnica Osječko-baranjske županije za investicije, razvojne projekte i fondove EU te Nikolina Brnjac, državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova u igri su za Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Premijer Plenković sve bi članove buduće Vlade trebao predstaviti do kraja tjedna, nakon objave službenih rezultata izbora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene