Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje je zapelo?

Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"

Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5
Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Foto: DNEVNIK.hr
Jedna slušateljica iz Vodica još 15. prosinca prošle godine poslala je pismo šibenskom Radio Ritmu, a ono je stiglo tek 19. veljače.

Kad je riječ o kašnjenju poštanskih pošiljki, svako malo ispliva neki slučaj. Jedan od neobičnijih dogodio se u Dalmaciji gdje je pismo iz Vodica do deset kilometara udaljenog Šibenika putovalo čak - 66 dana!

Naime, jedna slušateljica iz Vodica još 15. prosinca prošle godine poslala je pismo šibenskom Radio Ritmu, a ono je stiglo tek jučer, dakle 19. veljače.

Pročitajte i ovo Demontaža: Damir Habijan i Branko Grčić DEMONTAŽA NOVE TV Ovo je jedna stvar u kojoj se slažu vladajući i SDP: "Treba nastaviti s ovakvom politikom"

"Slušateljica mi je poslala zbirku pjesama... Ni ja ne mogu vjerovati, ali na pečatu lijepo stoji da je poslana 15. prosinca 2023., a stigla je jučer", kazao je za Morski.hr radijski voditelj Antonio Lučić, te dodao:

"Računi inače dođu tek iza opomena koje dođu prije. Čak i u ratu pošta je funkcionirala točno u dan. Možda i nije do novih poštara, prije je cijeli susutav usporen il 'ko zna kako funkcionira. Nedostatak radnika ne smije biti izgovor. Mogu tek misliti što je s onim važnim pošiljkama, poziv na sud, nekakvi drugi obvezujući papiri i sl. Očito je da je sustav došao do točke kada valja učiniti temeljne promjene."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene