Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Piromani ponovno u akciji: Kod Zadra potpaljeno 6 do 7 požara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Radovine, u zaseoku Kneževići, oko podneva je potpaljeno šest do sedam malih požara.

Od vatrogasnog zapovjednika Zadarske županije Željka Šoše dobili smo potvrdu da su vatrogasne snage na terenu i da će sanacija požara brzo ići, jer se ne radi o plamenu velikih razmjera.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil

Jučer je PU zadarska privela osobu osumnjičenu za podmetanje požara. Osoba je tijekom noći zadržana na saslušanju, a nakon toga počela je kriminalistička obrada.

>> Pilot kanadera VIDIO muškarca kako potpaljuje vatru tijekom gašenja požara!

Podsjetimo, pilot kanadera koji je jučer gasio požare na zadarskom području prijavio je kako je uočio muškarca koji je potpaljivao vatru. Naime, u jučer vremenu između 14:15 i 14:45 sati na zadarskom području buknulo je čak 7 velikih požara, neki od kojih su i opasno prijetili kućama.

DUZS je javio da još uvijek gori kod kod Šibenika. Požar kod Bilice na predjelu Lugoviće nastavlja se gasiti, a u jednom trenutku zaprijetio je i šibenskom naselju Šubićevac. Požar uz zemaljske ekipe gase i kanaderi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene