446857
446857
446857
446857
446857

NE BIRAJU RIJEČI Petrina Mostovcu poručio da radi za vlastitu gu****, ovaj njemu da je bijesni pas

  • , 17.08.2016., 09:46
  • Autor:
  • komentara

Da se rat za glasove birača vodi na svim frontovima pokazuje i ovaj slučaj prepirke na Facebooku šefa šibenskog SDP-a, Franka Vidovića.

 
 
 
 
Rat na Facebooku (Foto: Pixsell)
Rat na Facebooku (Foto: Pixsell)

Franko Vidović je na Facebooku objavio status u kojem se zapitao kako će Most financirati kampanju.

I upravo je ova objava poslužila kao poligon za prepirku između pojedinih osoba.

'Čemu ovaj žar? SDP se unaprijed sprema za oporbu?', komentirao je Ivica Ledenko sa liste Loza koja se u Šibensko-kninskoj županiji prikjučila Mostu, a Ledenko je dobio visoko treće mjesto na listi.

Vidović mu je odgovorio: 'Ivica Ledenko ti dobro znaš kako idu pripreme za oporbu. Non stop vježbaš.'

A onda se u raspravu uključio i Stipe Petrina.

'Aj Ledenko ušuti ti si tek jedan sebični prevarant i sve što činiš činiš za vlastitu guzicu. Aj objasni kako te je Petrov postavio u Upravno vijeće NP Krka i što si za to dao za uzvrat', napisao je Petrina.

'Režiš Petrina kao bijesni pas. To je tvoj stil zato si sam bez ikoga. Nisi izdržao, sve si izdao i prevario i sad te nitko neće - ni Bandić ni Živi zid, a sve si molio. Jaka stvar. Najbolje da smo HDZ u to prepustili. Što je to u usporedbi sa tvojim paktom sa Kerekešom. Nije to daleko od Sandar / Hernadi. Mali ili veliki izdajnik za mene nema razlike. Možemo i dublje, ali nema razlike. Ovim si za mene gotov, a ti reži ili kako ti kažeš bleji dalje. Ja sam za razliku od tebe slobodan čovjek. Nemam milijune da trošim na svoj ego u kampanji, ali obraz ne dam. Odakle pare volonteru ?', upitao je Ledenko no Petrina se više nije javio.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se