Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaposlenici strahuju

Peta odgoda primopredaje Zračne luke Zagreb: Što se događa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preuzimanje Zračne luke Zagreb od strane francuskog koncesionara ponovno je odgođeno.

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić najavio je predaju upravljačkih prava Zračne luke Zagreb 2. prosinca ove godine, no to se tijekom jučerašnjeg dana nije dogodilo. Ministar tvrdi ne postoje nikakvi problemi već je do odgode došlo zbog nerješavanja sitnih tehničkih pitanja.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Siniša Hajdaš Dončić - 2 "Ako se Plenković ukakio..." Bivši Milanovićev ministar: ''Ovo je igra velikih karata, stavili smo sve na crveno'' Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan?

'Kao što znate mjerodavna je odluka Vlade, a ovo je sve drugo stvar tehničkih detalja. A koncesijski ugovor će biti objavljen u narednih par dana  u Agenciji za javno privatno partnerstvo', rekao je ministar Hajdaš Dončić.

>>Sindikat zaposlenika Zračne luke Zagreb kreće sa štrajkom

Ovo je već peta odgoda primopredaje zračne luke pa su radnici zabrinuti. 'Ovo je jedan vrlo stihijski, jedan loše isplaniran postupak koji po našem sudu ide na štetu radnika', zabrinut je glasnogovornik koordinacije sindikata Zračne luke Zagreb, Ante Dujić.

'Ovo što se dešava zadnjih godinu dana je neozbiljno, a to je da se već peti put odgađa preuzimanje, da su radovi odgođeni za proljeće. Ali, nisu za to krivi Francuzi, za to je kriva hrvatska vlada i hrvatska država', rekao je predsjednik skupštine grada Zagreba Darinko Kosor.

Ministar poručuje kako će posao biti zaključen do kraja tjedna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene