Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali bez zraka

Pet štenaca se udavilo dok ih je Dubrovčanin u torbi nosio u azil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovčanin Mijo Lončar našao se u nezavidnoj situaciji kad je pokušavajući udomiti svojih pet štenaca sve krenulo po zlu.

Naime, njegova kuja je okotila devetero psića i obitelj Lončar se nije mogla brinuti za sve pa su odlučili njih pet zbrinuti u azilu. Prije dva tjedna spremio je štence u putnu torbu i zaputio se u azil u dubrovačkoj Žarkovici. Budući da je torba bila vodootporna, a Lončar ju je najvjerojatnije zatvorio, štenci nisu imali zraka i ugušili su se.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Ravnateljica azila Sandra Sambrailo je podnijela prijavu Državnom odvjetništvu protiv Lončara zbog zlostavljanja životinja. Također, na Facebooku je osnovana grupa koja je osuđivala njegov čin, a na kojoj je Lončar prozvan monstrumom

No, Mijo Lončar tvrdi da su se štenci udavili u vrećici dok je on rješavao poveće birokratske detalje sa Sambrailom te da se situacija ne bi dogodila da je sve išlo brže. Sandra Sambrailo pak tvrdi da je štenad mrtva došla u azil.

Tko je u pravu tek će se pokazati, no jedina činjenica je tragičan kraj bespomoćnih štenaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene