Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pet osoba zatražilo pomoć nakon istjecanja amonijaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet je osoba iz Rovinja zatražilo pomoć u pulskoj Općoj bolnici i rovinjskom Domu zdravlja nakon sinoćnjeg istjecanja amonijaka iz hladnjače tvornice za preradbu ribe 'Mirne' u Rovinju, potvrdila je glasnogovornica istarske Policijske uprave Nataša Rogić.

Dodala je kako su svi nakon liječničke pomoći pušteni kući.

Pročitajte i ovo Zapljena u Rovinju - 1 Proizvodio i preprodavao Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci Ilustracija U prisutnosti djeteta Muškarac priveden u Rovinju: Udarao po vratima i žrtvu ozlijedio elektrošokerom

Prema dosadašnjim saznanjima amonijak je iz hladnjače u Rovinju u Ulici braće Brajković počeo istjecati oko 20,30 sati, no brzom intervencijom vatrogasaca i djelatnika poduzeća, koji su mlaznicom počeli zalijevati ventile na cijevi kroz koju je prolazio amonijak, istjecanje je zaustavljeno do 21,10 sati.

Za dva, odnosno do 23 sata, rovinjski vatrogasci su potpuno uklonili opasnost od amonijaka i mogućeg požara. Po policijskim podatcima s blagim znacima trovanja u pulsku Opću bolnicu prevezen je skladištar 'Mirne' 53-godišnji A.R. te 29-godišnja M.M. i 23-godišnja T.M.LJ. koje su se zatekle u blizini mjesta istjecanja amonijaka.

U Domu zdravlja pomoć su zatražila dvojica policajaca koji su osiguravali mjesto događaja, a nakon medicinske pomoći svi su pušteni kući bez znakova trovanja.

Glasnogovornica Rogić istaknula je kako je počeo očevid koji bi trebao utvrditi uzrok istjecanja amonijaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene